Om oss
Vad vi gör
Hållbarhet
Kontakta oss

Ju Närmre Desto Bättre

Frukt och grönt ska inte resa långt. Därför har vi tagit fram ett koncept där vi alltid strävar efter en så kort väg som möjligt från odlaren till marknaden. Det är vårt sätt att visa omtanke om vår jord, oss människor och det vi odlar. Och det är precis det som ”Ju Närmre Desto Bättre” handlar om och står för.

Vår kvalitetsstämpel

Vi värnar om det lokala och det som odlats nära. Därför har vi skapat ett sigill - en kvalitetsstämpel för frukt och grönt som inte har rest så långt. I konceptet ”Ju Närmre Desto Bättre” samarbetar vi med noggrant utvalda odlare som är geografiskt spridda över landet, så att avstånden till marknaden minskar. Tillsammans med odlarna ser vi till att fylla symbolen med massor av yrkesstolthet, kvalitetstänk och kärlek till frukt och grönt som inte färdats långa sträckor.

Odlarpar svartvit i JNDB text

Så korta avstånd som möjligt är löftet till alla de konsumenter som väljer ”Ju Närmre Desto Bättre”-sortimentet av frukt och grönt i butik. Genom att korta ner resvägen gör vi både oss själva och miljön en tjänst. För att inte tala om den omtanke vi visar frukten och det gröna som kan behålla sin fräschhet och sin spänst ända fram till den som slutligen får njuta av upplevelsen och smakerna.

Vi är stolta över att kunna erbjuda frukt och grönt som inte har rest så långt och som därför smakar så mycket bättre. 

Följ oss och få de senaste uppdateringarna inom "Ju Närmre Desto Bättre" på vår Instagram.